Bliv mentee

Få sparring på uddannelse, job, hvem, du er i dag og hvad, du gerne vil være i morgen – få en retning i livet, som passer til dig!

Baggrunden for programmet

Rotary og Rotaract har siden 2012 kørt et fælles mentorprogram i distrikt 1461 – Region Syddanmark, og programmet har frem til nu været en succes på grund af engagerede og velvillige mentorer samt aktive og dynamiske mentees. Denne succes vil vi fortsat udvikle på, og søger derfor flere mentees til programmet.

Idéen bag mentorprogrammet er kort fortalt, at matche en rotarianer (mentor) med en ung mellem 18 og 35 år (mentee). Den unge behøver ikke være rotaracter, men vil enten være fra samme branche eller på anden relevant vis matche mentorens profil. Mentoren stiller sig til rådighed med faglig/personlig vejledning, feedback og sparring i det omfang, det skønnes nødvendigt, og de to parter bestemmer helt selv omfanget af deres samarbejde.

Det startede med at vores ene medlem, Alexander, grundet sit arbejde i NATO, fik adgang til en masse beklædningsartikler som af den ene eller den anden grund egentlig bare skulle smides ud. Han spurgte derfor de andre medlemmer i klubben om der var nogle, der kunne tænke sig at lave det til et projekt, at få det samlet ind og doneret det til et godt formål. Han fik hjælp af Malene og mig, og i fællesskab blev der samlet tøj og lignende ind over en periode på en måneds tid.

Hvorfor skal du vælge at deltage i mentorprogrammet?

Vi er mange unge, som har brug for sparring på både studier og jobs for at opnå det fulde potentiale og komme derhen, hvor det giver mest mening. Med en mentor, som besidder stor erfaring og viden, og som ønsker at guide og coache sin mentee samt bidrage med karrierestøtte, er der mulighed for, at du kan få den branchespecifikke og personlige vejledning, du har brug for, for at udvikle dig mest muligt.

Rotarys medlemmer besidder mange års erfaring inden for mange forskellige brancher, så der er mange nyttige kompetencer, der kan bringes i spil. De rotarianere og unge, der vælger at gå aktivt ind i ordningen, vil personligt nyde godt af deres deltagelse: De unge hjælpes godt på vej i deres karriere, og rotarianerne får mulighed for at udforske en måske helt ny rolle og bidrage til udviklingen af unge med potentiale.

Tilmeld dig nu!

Har du lyst til at deltage engageret, aktivt og stabilt, og har du behov for sparring, vejledning og rådgivning på din karriere, studie og personlige udviklingsmuligheder, hører vi meget gerne fra dig! Send blot en mail til rrmp@rotaractodense.dk og oplys følgende:

  1. Hvorfor ønsker du en mentor?
  2. Hvad er dine forventninger til mentorprogrammet?
  3. Hvor kan du se en direkte nytteværdi i din karriere/dit liv ved brugen af en mentor?
  4. CV

Du vil efterfølgende modtage et profilskema, som du bedes udfylde og sende tilbage til os, hvorefter du bliver matchet med en relevant mentor. Du vil derpå modtage retningslinjer og materiale, der kan bruges som redskaber til at få det bedste ud af mentorprogrammet.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os, enten på rrmp@rotaractodense.dk, eller via vores kontaktformular.