Rotary Rotaract Mentor Program

I samarbejde med Rotaryklubberne tilbyder vi muligheden for at få en personlig mentor, der med sin erfaring kan hjælpe i lige præcis de områder, du ønsker.

Erhvervsorienteret personlig udvikling, sparring, networking og feedback

"Mentorprogrammet er en fantastik mulighed for at få overblik over karrieremuligheder, få nye netværk og friske inputs, og få kompetent vejledning og sparring på de områder, hvor man har behov for det. Mine mentorer har bidraget til, at jeg har fundet den vej i livet, som er den helt rigtige for mig.” — Rikke (Mentee)
”At bidrage til nysgerrige, karrierehungrende og ressourcestærke unges proces til at blive endnu mere bevidste om, hvordan de får deres potentialer og styrker allerbest i spil i erhvervslivet – giver dyb mening, indsigt og fornyet energi” — Lisbeth Bender, Odense H.C. Andersen Rotary Klub (Mentor)

De fire hurtige

Q: Er mentorprogrammet kun for medlemmer af Rotary og Rotaract?
A: Nej, mentorprogrammet er for alle som er klar på at tage action og udvikle deres personlige og professionelle karrierer.

Q: Er indholdet af udviklingsforløbet fastsat på forhånd?
A: Nej, mentee og mentor definerer selv omfang samt indhold af deres udviklingsforløb.

Q: Koster det noget?
A: Nej, Mentorprogrammet er gratis.

Q: Hvem er vi?
A: Styregruppen for Mentorprogrammet er bestående af tre unge mennesker, som hver især prøver og har prøvet kræfter med mentoring ifm. vores personlige og professionelle karrierer.

“A goal without a plan is just a wish” — Antoine de Saint-Exupery